HTML

MDF Budapest

Az MDF Budapest blogja. Politikáról, közéletről, kampányról. Meg ami eszünkbe jut

Friss topikok

  • y-com: Persze, de ha ennyire hiteles, akkor... a TI becslése érdekes, mert ugye ez az egyik szervezet, me... (2010.04.06. 00:32) Zöldségek
  • y-com: Az LMP-től még mindig nem érkezett bocsánat a kampányindító videó kapcsán :) Ennek is legalább an... (2010.03.20. 17:11) Március idusa
  • MDFBudapest: @Faculty: "Az MDF Budapest blogja. Politikáról, közéletről, kampányról. Meg ami eszünkbe jut" ez ... (2010.03.08. 10:11) Ki a politikus? Mi a politika?
  • tesz-vesz: nem lehet egyenlőségjelet tenni a holokauszt és a kommunizmus áldozatai közé. Az, hogy a kommunizm... (2010.03.01. 11:57) BKV
  • szepujvilag: Ezt a részletet egy blogon olvastam. Ha felmész a blog.hu oldalra, akkor most címlapon van a közél... (2010.03.01. 08:24) Somogyi Zoltán nyílt levele

Linkblog

Olvasói levél: Nemzethalált könnyen vizionál a Fidesz - de a valódi áldozatok felé vak marad!

2010.01.18. 17:50 MDFBudapest

Mostanában számos levelet kapunk (hol ilyen, hol olyan hangvételben), az alábbi ma érkezett gyöngyszem azonban – már humoránál fogva is – elnyerte tetszésünk, éppen ezért teljes terjedelmében közöljük kedves olvasóinkkal (természetesen név nélkül) – szerk.

 
Tisztelt Szerkesztők!
 
Meg kell vallanom, hogy az elmúlt héten megjelent javaslatok engem is megleptek. Panelek lebontása? – gondoltam magamban, bár az Önök honlapján megtalált teljes szöveg elolvasása után értelmet nyert a dolog.
 
Azonban még ennél is jobban meglepett László Tamás Fideszes politikus reggeli nyilatkozata, hiszen ismét bebizonyosodott, hogy a Fidesz könnyen vizionál nemzethalált, a valódi áldozatokkal szemben azonban hajlamos vakságot tanúsítani. Egyetlen javaslat kifordítása mellett ugyanis teljesen figyelmen kívül hagyják, hogy eddig 2000 halálos áldozattal járt csak Budapesten a szmog, s megtöbbszöröződött az asztmás és daganatos megbetegedések száma! Ezzel egyáltalán nem foglalkoznak, ami véleményem szerint egyenesen felháborító! Az még talán hozzá is tartozik a politikához, hogy támadják egy másik párt javaslatait, de ilyen mértékű embertelenséget még tőlük sem vártam!
 
S ha ez nem lenne elég. László Tamás nyilatkozatában azt állította a megjelent újságírók kérdésére, hogy Budapesten „az erdőtelepítés lenne a legcélravezetőbb” a tisztább levegő érdekében. Ezzel kapcsolatban javasolnám, hogy a Fidesz kommunikáció-mintájára az MDF a következő szöveggel tartson sajtótájékoztatót:
 
„A Fidesz 2 millió magyar embert taszítana nyomorba és tenne földönfutóvá. László Tamás javaslata szerint Budapestet egy az egyben le kéne dózerolni, s a helyére erdőket telepíteni. A Fidesz ismét bebizonyította, hogy csupán a kapitalista nagytőke, ezen belül is a faipar harcikutyája, s az emberéleteket semmibe véve szeretne minél nagyobb kenőpénzekhez jutni. Ebben még az sem gátolja meg a legnagyobb ellenzéki pártot, hogy ennek érdekében 2 millió embert utcára kell tennie, mely a jelenlegi hidegben akár 1,5 millió halálos áldozattal is járhatna.”
 
Sajnálatos, hogy ma ilyen a politika, embertelen és hazug. Remélem, hogy szerencsével járnak majd a választásokon, és valóban képviselni fogják az eddig hangoztatott Normalitást!
 
Üdvözlettel:                 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mdfbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr701682555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

y-com · http://www.youtube.com/watch?v=PjCW8bClPbc 2010.01.18. 23:16:32

Fidesz nyilatkozataihoz nem igazán kell hozzáfűzni semmit, vhogy mindig sikerül magukat lejáratni. *köh* Mikola és társai *köh*

y-com · http://www.youtube.com/watch?v=PjCW8bClPbc 2010.01.20. 13:35:32

Talán hitelesebb lennél, ha nem a p**sa szó etimológiájával foglalkozna a blogod többnyire...
Ha szeretnél új sablont, gyere önkéntesnek, s csináld meg :)

zfor 2010.01.20. 15:26:50

Adjál admin accot és már tolom is.
Egyébként az a zoli nem én vagyok.
süti beállítások módosítása